Καλοκαιρινός Φωτογραφικός Διαγωνισμός #parepoza στο Facebook gatidisfresh | Gatidis - Bakery Patisserie

Καλοκαιρινός Φωτογραφικός Διαγωνισμός #parepoza στο Facebook gatidisfresh

Ο μεγάλος καλοκαιρινός διαγωνισμός lifechef <3 και αυτό το καλοκαίρι...γι' αυτό #parepoza!!! Στείλτε μας από τις 22 Ιουλίου έως και τις 18 Αυγούστου τις δικές σας photo από τις παραλίες ή όπου αλλού κάνετε διακοπές και χαλαρώνετε με χαρτοσακούλες ή/και προϊόντα ΓΑΤΙΔΗΣ FRESH, μπείτε σε κλήρωση και κερδίστε 3 καθημερινά υγιεινά γεύματα lifechef <3 by gatidis fresh (μία σαλάτα, ένα σάντουιτς και μία μπάρα δημητριακών) για ένα μήνα!!!
#gatidisfresh #gatidis #lifechef_by_gatidisfresh #lifechef #healthyfood #healthy #healthysalads #healthycerealbar #cerealbars #healthyway #healthywayoflife #sports #helthysandwich #lowfatfood #lowfat #summer #ecofriendly #ecopaperbag #save_the_planet #we_love_summer #nogarbage #cleanseas #ecofriendly_paperbag #ecofriendly_paperbag_gatidisfresh #vacations #summervacations #relax #summerholidays

ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: Ο διαγωνισμός #parepoza αφορά την προβολή φωτογραφιών με προϊόντα/χαρτοσακούλες Γατίδης Fresh από την πλευρά των διαγωνιζομένων. Ο/Η κάθε διαγωνιζόμενος/-η μπορεί να συμμετάσχει με όσες φωτογραφίες επιθυμεί.
2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: Οι συμμετέχοντες/-ουσες μπορούν να δημοσιεύουν τη φωτογραφία τους από τις 22 Ιουλίου 2019 έως και τις 18 Αυγούστου 2019 στην σελίδα του Facebook Γατίδης Fresh. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 20 Αυγούστου και την ίδια μέρα θα ανακοινωθεί o τυχερός νικητής.
3. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ: Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν άπαντες, πλην των εργαζομένων στην Γατίδης Fresh και των συγγενών τους 1ου βαθμού.
4. ΕΠΑΘΛO: Ο τυχερός νικητής θα λάβει για τον μήνα Σεπτέμβριο 2018 και κάθε μέρα ως δώρα προϊόντα lifeChef by Γατίδης Fresh και συγκεκριμένα κάθε μέρα 3 προϊόντα μας (μία σαλάτα, ένα σάντουιτς και μία μπάρα δημητριακών).
5. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: Οι φωτογραφίες που θα δημοσιεύονται θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την Γατίδης Fresh στα κοινωνικά της δίκτυα ή σε διαφημιστικό – προωθητικό υλικό της (αφίσες, flyers).
6. ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ: Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει και αποδεικνύει τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της παρούσας.

Gatidis Fresh