Τα Γατίδης Fresh προσφέρουν, μέσω του «Μπορούμε» σε συνανθρώπους μας - Παγκόσμια Ημέρα Άρτου | Γατίδης - Αρτοποιία Ζαχαροπλαστική

Τα Γατίδης Fresh προσφέρουν, μέσω του «Μπορούμε» σε συνανθρώπους μας - Παγκόσμια Ημέρα Άρτου

Τα Γατίδης Fresh προσφέρουν, μέσω του «Μπορούμε» σε συνανθρώπους μας - Παγκόσμια Ημέρα Άρτου

Την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Άρτου τα Γατίδης Fresh με τη δύναμη των πελατών της στηρίζει το έργο της οργάνωσης «Μπορούμε» προσφέροντας με κάθε αγορά ψωμιού ένα ακόμη ψωμί σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Το «Μπορούµε» είναι µια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, που στόχο έχει να περιορίσει την σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελείς σκοπούς σε όλη την Ελλάδα, λειτουργώντας ως κόµβος επικοινωνίας των δωρητών τροφίµων και των φορέων – αποδεκτών.
Τα καταστήματα Γατίδης Fresh συμμετέχουν εδώ και 5 χρόνια ως δωρητές τροφίμων και σύμφωνα µε τον τρόπο υπολογισμού του δικτύου «Μπορούµε», µόνο κατά το έτος 2017 προσέφεραν 51.236 µερίδες φαγητού.
Με τη δική σας συνδρομή και υποστήριξη εμείς στα Γατίδης Fresh θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε συνανθρώπους µας που έχουν ανάγκη.
Η συµµετοχή όλων είναι πολύτιμη. Στήριξε κι εσύ την προσπάθεια τη Τρίτη 16 Οκτωβρίου, επιλέγοντας ψωμί από τα καταστήματα Γατίδης Fresh βοηθώντας με αυτό τον τρόπο να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες αυτό το βασικό είδος διατροφής!

Gatidis Fresh