Πλάθω κουλουράκια από τα Γατίδης Fresh για καλό σκοπό | Γατίδης - Αρτοποιία Ζαχαροπλαστική

Πλάθω κουλουράκια από τα Γατίδης Fresh για καλό σκοπό

Και τις φετινές γιορτές, τα αρτοζαχαροπλαστεία Γατίδης Fresh, στα πλαίσια της κοινωνικής τους ευαισθησίας, διοργανώνουν τη δράση “Πλάθω κουλουράκια”, με στόχο να ενισχύσει τρία κοινωφελή ιδρύματα σε Σέρρες, Δράμα και Θεσσαλονίκη.
Στα καταστήματα του μπορείτε να βρείτε όλο το Δεκέμβριο, το Χριστουγεννιάτικο κουτί “Πλάθω κουλουράκια”, το οποίο περιέχει τα απαραίτητα υλικά για να πλάσετε τα δικά σας γιορτινά κουλουράκια!
Με τον τρόπο αυτό σας προτρέπει να ζήσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας, πλάθοντας τα δικά σας κουλουράκια, δίνοντάς τους εορταστικά σχήματα και να πλημυρίσετε το σπίτι σας μυρωδιές από τα φρεσκοψημμένα κουλουράκια της Γατίδης Fresh, φτιαγμένα όμως από εσάς και τα παιδιά σας.
Το Χριστουγεννιάτικο κουτί “Πλάθω κουλουράκια” περιλαμβάνει τα απαραίτητα υλικά για τη ζύμη, αλλά και οδηγίες εκτέλεσης της «μυστικής» συνταγής, σχήματα Χριστουγεννιάτικα, χρώματα και φυσικά… εορταστική διάθεση! Εσείς δεν έχετε παρά να προσθέσετε τα υγρά υλικά.
Το Χριστουγεννιάτικο κουτί “Πλάθω κουλουράκια” κοστίζει μόλις 1€ και με τη δική σας συμβολή όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν σε τρία κοινωφελή ιδρύματα, στο Κέντρο Αποκατάστασης Ανθρώπων με Αναπηρία (Κ.Α.Α.ΜΕ.Α.) στις Σέρρες, στο Παράρτημα Χρόνιων Παθήσεων στη Δράμα και στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός στη Θεσσαλονίκη.
Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε και να δώσουμε λίγη χαρά! Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για την στήριξη!

Gatidis Fresh